Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Творчість, як стиль життя


В рамках ХVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» відбулась авторська зустріч з українською поетесою, письменницею, журналісткою, нашою землячкою Надією Гуменюк «Творчість, як стиль життя». Захід проходив в змішаному форматі : онлайн на платформі ZOOM (бібліотечні працівники публічних бібліотек ТГ області, студенти та викладачі Хмельницької Гуманітарної педагогічної академії); офлайн : українські письменники – члени Національної Спілки письменників та журналістів України - Голова Хмельницької обласної організації НСПУ Петро Маліш, директор Хмельницького літературного музею Василь Горбатюк, поет-романтик, Голова Хмельницького об`єднання товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченка Віталій Міхалевський, письменник-гуморист Степан Шкапій та студенти Хмельницького коледжу університету економіки і підприємництва.

Під час заходу Надія Павлівна розповіла про свій життєвий та творчий шлях, поділилася творчими планами.

Зі словами шани та подяки до Надії Гуменюк звернулася завідуюча бібліотекою-філією С. Онацьківці Полонської ТГ Ольга Тарасова.

На завершення зустрічі прозвучали вірші поетеси у виконанні вчительки української мови та літератури Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради Людмили Галкіної.

Аудиторії було презентовано книжкову виставку творів письменниці з фондів бібліотеки.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com