Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Герої України: історична трилогія


23 квітня о 14.00 відбудеться презентація книги Володимира Білінського «Герої України: історична трилогія» за участю Анатолія Сєрикова, директора Фундації Героя України академіка Петра Тронька, заслуженого журналіста України та родини автора.

В історичній трилогії письменник розвінчує упереджену фальсифікацію біографій Нестора Махна, Романа Шухевича та Олексія Береста московською тоталітарною системою, що роками нав’язувалися суспільству. Автор зосереджує увагу на деталізованому аналізі та викритті спроб перекрутити історію та представити цих героїв як негативних фігур, що спростовується через об'єктивне занурення в події та доступні документи, котрі старанно і тривало відшуковував письменник. У книзі також публікується автобіографічний розділ автора.

Ця книга буде цікавою тим, хто вивчає історію та хоче отримати об'єктивний погляд на життя та діяльність відомих історичних діячів. Вона також приверне увагу тих, хто прагне зрозуміти вплив московської тоталітарної системи на історичний наратив.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com