Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ідеї Аристотеля живуть у віках


У читальному залі гуманітарного профілю експонується книжково-ілюстративна виставка «Ідеї Аристотеля живуть у віках».

До уваги читачів представлені публікації про життя та вчення давньогрецького філософа

На сторінках друкованих видань - статті про найвпливовішого з мислителів античного світу, першого з енциклопедистів, відомих людству. Аби ви могли скласти власне уявлення про автентичну термінологію, культуру міркування та світоглядні настанови філософії – погортайте праці Аристотеля.

Автори публікацій всеукраїнської газети «День» ознайомлять читачів з секретами політики від Аристотеля, дослідженнями давньогрецького вченого про стійкість демократії та етичні підвалини держави. А статті науково-теоретичного часопису «Філософська думка» допоможуть зрозуміти філософську глибину ідей відомого мислителя. Праця «Історія тварин», трактати «Політика» та «Поетика» стали спробами підсумувати теоретичні дослідження давньогрецьких філософів.

Аристотель був надзвичайно обізнаним в астрономії, ботаніці, біології, зоології та інших науках. Знався на метеорології, пояснюючи походження блискавок, вітру і хмар. А землетруси він вважав результатом впливу «підземних вітрів».

Фонди періодичних та книжкових видань бібліотеки допоможуть користувачам дізнатись цікаві факти та подробиці життя відомого філософа.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com