Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Війна очима киянки. Рік перший. Лютий


Відбулася презентація книги Яни Іваницької «Війна очима киянки. Рік перший. Лютий» в рамках Національного тижня читання – 2023.

Яна Іваницька – доктор філософії, письменник-документаліст, перекладач-драматург, журналіст із 30-річним досвідом роботи в українській та міжнародній пресі, сценарист документальних фільмів презентувала власну нову книгу «Війна очима киянки. Рік перший. Лютий» про життя цивільних людей під час повномасштабного вторгнення.

Основою книги стали щоденникові записи авторки про спробу штурму столиці, життя воєнного Києва, блекаути та ракетні обстріли, а головне – те, як змінювалося внутрішнє «я» киян під тиском обставин. Тут – про людей, події, думки, переживання, ідеї, культуру, театр і навіть гумор в умовах війни. Тут – про життя всупереч поставлених путіним задач його знищити!

Видання підготовлене за сприяння Українського інституту книги за кошти державного бюджету України та призначене для поповнення бібліотечних фондів.

Подія відбулася в дистанційному режимі на платформі Zoom, до якої долучилися 39 учасників: викладачі та студенти вищих навчальних закладів міста, представники громадських організацій, установ соціальної сфери, бібліотек територіальних громад області та ін.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com