Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Угода про співпрацю


Укладено Угоду про співпрацю з Університетом економіки і підприємництва.

Днями на запрошення керівництва Університету економіки і підприємництва представники бібліотеки завітали до навчального закладу. Сьогодні університет входить у рейтинг надійних та інвестиційно-привабливих підприємств серед закладів, що працюють у сфері вищої освіти. Тут готують бакалаврів та магістрів у сфері туризму, банківської справи, фінансів, обліку, торгівлі, менеджменту, інженерії і програмного забезпечення.

Проведено екскурсію закладом, домовлено про взаємовигідну співпрацю у науковій, просвітницькій, ресурсній та сервісних сферах, інтелектуальному дозвіллі студентів закладу, методичній підтримці бібліотеки ВНЗ фахівцями ОУНБ.

Угоду про співпрацю між двома установами підписали ректор університету Олег Жилавський та директор бібліотеки Катерина Чабан.

Сподіваємось на старт нових проєктів і програм, участь студентської молоді та науково-педагогічного колективу закладу у заходах книгозбірні. Тим паче, що обидві установи розміщені поруч, з вікон університету видніє наукова бібліотека.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com