Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Візит на Хмельниччину


В рамках візиту на Хмельниччину бібліотеку відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Угорщини в Україні Антал Хеізер та голова Хмельницької регіональної спілки угорців ім. Св. Іштвана Атілла Сікора.

Гостям було представлено угорський куточок Міклоша Банфі, який був відкритий у відділі літератури іноземними мовами за сприяння Атташе з питань культури Посольства та спілки угорців. Тут є можливість користуватися книгами угорською, українською та англійською про Угорщину, ресурсами Інтернет з вивчення угорської мови та дізнатися більше про країну Європейського Союзу.

Гості переглянули місцеву пресу та видання, де висвітлена інформація про діяльність угорського товариства та заходи, що проводились на Хмельниччини з питань угорської культури.

Колектив бібліотеки відзначений Грамотою за плідну роботу на просвітницькій ниві заради поглиблення угорсько-українських відносин. Грамоту вручив директору бібліотеки Надзвичайний і Повноважний посол Угорщини в Україні Антал Хеізер.

Подарунком до фондів бібліотеки стала добірка з 16 книг і газет українською та угорською мовами. Щиро вдячні подарунки та визнання.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com