Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Дорога, дорога, ти знаєш так багато…


Урок безпеки дорожнього руху «Дорога, дорога, ти знаєш так багато…» в рамках Тижня безпеки дорожнього руху проведено для студентів за спеціальністю електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно – обчислювальних машин Хмельницького професійного ліцею електроніки.

Захід проведено задля популяризації дотримання правил дорожнього руху та збереження людських життів.

Ганна Стрембіцька – капітан поліції патрульної служби Хмельницької області обґрунтувала важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров’я пішоходів; розкрила сутність поняття «безпека»; визначила фактори ризику, що викликають дорожню аварійність та особисту відповідальность кожного з учасників дорожнього руху за безпеку на дорозі. На чому би ми не пересувалися: пішки, на автомобілі, велосипеді чи самокаті ми маємо поважати інших і дбати про власну безпеку.

Книжково-ілюстративна виставка «Дорога – це життя» представила літературу, яка розкриває правила поведінки пішоходів (витяги із законодавства), надає рекомендації до використання (носіння) світлоповертальних елементів на одязі, заради безпеки на дорозі.

Відеопрезентація для уроку розкрила різні аспекти безпеки на дорозі та відповідальність усіх учасників дорожнього руху.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com