Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Посади дерево миру


6 листопада стартувала акція «Посади дерево миру», приурочена до Міжнародного дня запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів в Україні.

Мета акції - привернення уваги українців до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, заклик до збереження природи, рідної української землі і країни.

Інформаційна година «Посади дерево миру» проведена в Південно-західному міжрегіональному управлінні лісового та мисливського господарства.

Акція - це унікальна можливість для кожного українця приєднатися до озеленення в різних куточках нашої країни і порятунку природи. Цьогорічні дерева особливі, їх посаджено під час війни і залишать в пам'яті спомини про сьогодення від кожного учасника. Вони символізуватимуть нашу перемогу та мир в Україні.

До акції приєдналися працівники бібліотеки та учасники клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com