Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Визволення України: ціна перемоги


Відбулася година історичної пам’яті «Визволення України: ціна перемоги» присв’ячена Дню вигнання нацистських окупантів із України.

На заході були присутні: генерал-майор, ветеран військової служби, заступник голови Хмельницької обласної організації організації ветеранів України Микола Столяр; полковник, ветеран Другої світової війни, Почесний громадянин м. Кам’янця-Подільського Іван Кошелєв; член президії Миколаївської обласної ради ветеранів України Олексій Пилипчук; студентська молодь Хмельницького базового медичного фахового коледжу та бібліотечна спільнота області.

Під час заходу мова йшла про трагічну, чорну сторінку в історії України 1941-1944 рр., звільнення України та Хмельниччини від нацистських загарбників; ознайомлено із злочинами, які було вчинено проти українського народу.

Іван Кошелєв присутнім розповів про свій військовий та життєвий шлях, зупинився на своїх захопленнях, адже Іван Єгорович не тільки відомий ветеран війни, але і письменник та патріот України. Він написав десятки книг та віршів, які використовують для патріотичного виховання школярів та студентів. Зняв десятки патріотичних відеофільмів, які зберігають історію подвигу наших ветеранів.

На завершення було презентовано книжкову виставку «Без права на забуття» з фонду бібліотеки.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com