Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з Ксенією Циганчук


Відбулась зустріч з українською письменницею, лауреаткою міжнародної премії «Коронація слова» (спеціальної відзнаки «Золотий пістоль» від Андрія Кокотюхи за найкращий гостросюжетний детектив) та лауреатки літературної премії ім. Михайла Дубова у номінації «Проза», авторкою детективів, трилерів і горорів, що поєднують гострий сюжет та слов’янську міфологію, Ксенією Циганчук.

У заході взяли участь викладачі та студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, яким письменниця одразу запропонувала випробувати свої дедуктивні навички та дізнатись більше про жанр детективу в українській літературі. Кожен отримав картинку, з якої присутні мали зрозуміти, що зображено на картинці – вбивство чи самогубство. Між учасниками розгорілася гаряча дискусія, кожен висловлював свою версію.

Авторка розповіла про себе, зізналася, що захоплювалась читанням книг Агати Крісті та презентувала нову книгу «Хто тебе вбив?», що вийшла друком у 2023 році. Коротко розповіла про сюжет книги та її героїв.

Також пані Ксенія презентувала серію поліцейських детективів, які вона писала, консультуючись із поліцейськими та опрацьовуючи кожен хід своїх героїв. Авторка зізналася, що часто виїздила з патрульними на виклики та бачила зблизька їхню роботу. Письменниця розповіла про нову, шосту книгу серії «Неспростовні докази» та зазначила, що цю серію книг можна читати, починаючи із будь-якої книги і у будь-якому порядку.

Запрошуємо користувачів бібліотеки ознайомитися з книгами Ксенії Циганчук.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com