Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Я – батько. Я – захисник


До Дня батька відбулася година мужності «Я – батько. Я – захисник».

У заході взяли участь: військові з Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького полковник Василь Корольов, підполковник, заслужений тренер України Андрій Чудик, підполковник Олександр Туз та підполковник Віталій Фігура; лейтенант у відставці Олексій Каськов; заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Юрій Коновалов; заступник начальника відділу організаційно-інформаційної роботи та взаємодії з об’єднаннями громадян управління праці та соціального захисту населення Тетяна Корольова; в. о. директора міського центру соціальних служб управління праці та соціального захисту населення Тетяна Гуранська та студентська молодь.

Батьки, учасники бойових дій, які захищають нашу державу та своїм прикладом надихають молодь, поділилися власним досвідом у вихованні дітей. Гості акцентували увагу на тому, що сьогодні багато родин залишаються розділеними, тому що багато батьків захищають нашу країну від російського вторгнення заради світлого майбутнього своїх дітей та відповіли на запитання від аудиторії.

Під час заходу презентовано книжково-ілюстративні виставки «Приклад мужності та героїзму» та «Секрети ефективного батьківства».

Захід проведено спільно з управлінням праці та соціального захисту населення та міським центром соціальних служб управління праці та соціального захисту населення.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com