Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відбулась презентація періодичних видань з фондів бібліотеки


Відбулась презентація періодичних видань з фондів бібліотеки для відвідувачів Літнього читального залу під відкритим небом на майданчику перед бібліотекою.

Хмельничани та гості міста ознайомилися з науковими виданнями, виданнями універсальної тематики й різнобічного читацького спрямування; сучасною науково-методичною періодикою для підготовки учнівської та студентської молоді, краєзнавчими виданнями, журналами та газетами іноземними мовами.

До уваги користувачів представлено перiодику для пасiчникiв, квiтникарiв, виноградарiв, забудовникiв, любителiв iсторiї рiдного краю та сiльського зеленого туризму; журнали про здоров’я для кожної родини та ін.

Матеріали виставки «Газети Хмельниччини: минуле і сучасне» ознайомили із цікавими фактами з історії та культури Хмельниччини, методиками викладання краєзнавства, публікаціями про кращих літописців рідного краю.

Про природні й рукотворні чудеса планети, мандрівників та митців присутні більше дізнались з матеріалів тематичної виставки «Подорож країнами світу».

Все розмаїття періодики для людей, які читають, навчаються та цінують знання.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com