Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Життя прожите недаремно


Відбулася година пам’яті «Життя прожите недаремно» (до 85-річчя з дня народження кандидата економічних наук, колишнього голови Хмельницької обласної організації Організації ветеранів України Володимира Купратого).

На заході були присутні: Борис Мельник – голова Хмельницької обласної організації Організації ветеранів України; Габтульмунер Садиков – ветеран війни в Афганістані, голова ветеранської організації Хмельницької міської територіальної громади; Оксана Бочкарьова – директор КНП «Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» Хмельницької обласної ради; Петро Коцюба – голова ветеранської організації Ярмолинецької територіальної громади; Володимир Новак – колега, товариш; Володимир Голуб – земляк Володимира Івановича; Михайло Люшня – композитор, диригент, художній керівник ансамблю музики і пісні «Ретро»; родина: син Андрій Володимирович, дочка Світлана Володимирівна, дружина Надія Трохимівна Купрата та члени Хмельницької обласної організації Організації ветеранів України.

Присутні поділилися власними теплими спогади про Володимира Купратого. Борис Мельник говорив про громадську діяльність Володимира Івановича, участь у різноманітних обласних акціях, конференціях, вечорах вшанування, годинах пам’яті та активну діяльність у розбудові обласної ветеранської організації. Земляк Володимира Купратого Володимир Голуб пригадував дитячі роки, наголосив на тому, що Володимир Іванович ще з дитинства був активним, вольовим, принциповим та відданим справі, яка була на благо українського народу. Власними спогадами про батька поділилася донька Світлана, яка наголосила, що Володимир Іванович на перше місце завжди ставив громадську роботу і був відданим до останнього ветеранській організації, в якій 11 років був головою.

Під час заходу представлена презентація із фотосвітлинами з особистого сімейного архіву Купратих та презентовано книжкову виставку «Про мужність, героїзм та перемогу».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com