Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Вікно можливостей: стипендії, гранти, програми обмінів для української молоді від Федеративної Республіки Німеччина та Республіки Польща


Відбулась інформаційна година промо-студія «Вікно можливостей: стипендії, гранти, програми обмінів для української молоді від Федеративної Республіки Німеччина та Республіки Польща» з презентацією ресурсів проєктів «Мова. Культура. Німеччина» від Гете-Інституту в Україні та «Польська полиця», що реалізуються в бібілотеці, в рамках проведення циклу заходів до Дня Європи. Слухачами інформаційної години стали студенти 2-го курсу спеціальності «Економіка та менеджмент» Хмельницького політехнічного фахового коледжу.

Німеччина та Польща – країни, які відіграють велику роль в підтримці та заохоченні до навчання українських студентів, пропонуючи ряд стипендій та програм.

Студенти довідалися цікаві факти про освіту у закладах вищої освіти, переваги та пільги на безкоштовне навчання, переглянули актуальне відео про враження та досвід українських випускників європейських вишів. Познайомилися з різноманітністю літератури з фонду відділу - зокрема, навчальними посібниками, представленими у книжковій виставці «Вчимо європейські мови», дізналися інформацію про діючі розмовні клуби.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com