Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Статті про музеї


До Міжнародного дня музеїв, бібліотекарі спільно з музеєзнавцями Хмельницького обласного художнього музею, КЗК "Хмельницький обласний краєзнавчий музей", Деражнянського міського історичного музею створювали та покращували статті про музеї, поновлювали їх виставки та експонати у онлайн енциклопедії «Вікіпедія», додавали фото та елементи до Вікіданих.

Захід відбувся в рамках тематичного тижня з 4 по 18 травня https://uk.wikipedia.org/.../%D0%A2%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0... оголошеного Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine .

Створені нові статті про Деражнянський міський історичний музей, зразковий меморіальний музей ім. академіка М.А.Павловського спеціалізованої ЗОШ №19 І-ІІІ ступенів м. Хмельницькогота та про письменника, члена НСП України Григорія Яковича Храпача. Поновлено інформацію про Хмельницький обласний художній музей та КЗК "Хмельницький обласний краєзнавчий музей".

Інформаційні потреби учасників забезпечувала книжково-ілюстративна виставка «Крізь плин століть і гомін сьогодення» із фондів Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com