Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Міфи та правда про Другу світову


У День пам`яті та примирення відбулася історична година «Міфи та правда про Другу світову». У заході взяли участь: український історик і політолог, публіцист, громадський діяч, провідний науковий співробітник Інституту дослідження Голодомору Національного музею Голодомору-геноциду, кандидат історичних наук Андрій Іванець; капітан 19-ї ракетної бригади «Свята Варвара» Олексій Наконечний; учнівська молодь Хмельницького ліцею № 17.

В ході заходу було розкрито внесок українців у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, в яких арміях та на яких фронтах українці боролися з нацизмом; наскільки Україна постраждала під час Другої світової війни; коли настала перемога над нацизмом; мужність Збройних Сил України в сучасних реаліях повномасштабної війни росії проти України.

Під час заходу презентовано книжково-ілюстративну виставку «В серцях і книгах пам’ять про війну» із фондів обласної наукової бібліотеки та серію плакатів «Війна не робить винятків. Жіночі історії Другої світової», створених Українським інститутом національної пам’яті, які розповідають про 12 жіночих доль.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com