Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Обласний конкурс публічних бібліотек Хмельниччини на кращу сторінку у мережі Facebook


У липні - вересні 2022 року Хмельницькою науковою бібліотекою проведено обласний конкурс публічних бібліотек Хмельниччини на кращу сторінку у мережі Фейсбук, головна мета якого – виявлення і популяризації кращого досвіду бібліотек області по організації та наповненню офіційної сторінки в мережі Фейсбук, залучення бібліотек до ширшого впровадження інформаційних технологій, участі в діяльності професійної спільноти.

Співорганізаторами конкурсу виступили Хмельницьке обласне відділення Всеукраїнської громадської організації Українська бібліотечна асоціація, Хмельницька обласна організація профспілки працівників культури.

Обласний конкурс проводився в два етапи шляхом перегляду та оцінювання офіційних сторінок публічних бібліотек Хмельниччини в мережі Фейсбук. І етап (місцевий) – проводився з у липні - серпні у центральних бібліотеках громад. Для його організації утворювалися члени журі зі складу відповідних фахівців, які оцінювали сторінки бібліотек своїх територіальних громад відповідно до умов Положення, обирали 1 кращу сторінку або бібліотечну спільноту, матеріали якої були подані на другий (обласний) етап конкурсу до відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Хмельницької ОУНБ.

На другий, обласний етап конкурсу, надійшли 32 конкурсні сторінки бібліотек з 22 територіальних громад: 16 – центральних бібліотек, 12 – сільських, міських бібліотек та бібліотек-філій та 4 професійні спільноти.

26 вересня відбулось засідання журі у складі представників Хмельницького обласного комітету профспілки працівників культури, Хмельницького обласного відділення Всеукраїнського громадського об’єднання Українська бібліотечна асоціація, Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки. Визначено переможців конкурсу у трьох номінаціях:

у номінації «Краща сторінка центральної бібліотеки»:

1 місце – КЗ «Ізяславська центральна бібліотека» Ізяславської міської ради;

2 місце – Комунальний заклад «Центральна бібліотека Чорноострівської селищної ради»

у номінації «Краща сторінка сільської бібліотеки»:

- Грузевицька сільська бібліотека Чорноострівської селищної ради;

у номінації «Краща сторінка міської бібліотеки»:

Кам’янець-Подільська міська бібліотека-філія №7;

у номінації «Краща сторінка бібліотечної спільноти»:

1 місце – КЗК «Старокостянтинівська централізована бібліотечна система», спільнота «Старокостянтинівська централізована бібліотечна система»;

2 місце – Кам’янець-Подільська міська центральна бібліотека імені Костя Солухи, спільнота «Бібліотеки міста Кам’янця – Подільського» .

Переможців конкурсу відзначено дипломами в рамках урочистостей під час XIV Форуму бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотека – твоя спільнодія для твоєї мрії».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com