Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Від роману до екрану


Проведено День інформації «Від роману до екрану».

Для відвідувачів Літнього читального залу презентовано книжкову виставку «Літературні шедеври на великому екрані», на якій представлені романи відомих українських та зарубіжних письменників, за сюжетом яких було знято фільми.

Для найменших відвідувачів презентовано виставку «Казкова феєрія на екрані», де дітки познайомилися з героями казок та пригадали мультик чи фільм за сюжетом даної книги.

Присутні поділилися враженнями та порівняли що краще сприймається – перегляд фільму чи читання книги; роздумували, чи спершу краще прочитати книгу, уявивши собі події, що розвиваються у сюжеті, а тоді переглянути фільм, і порівняти своє уявлення. Що перше: фільм чи книга? Дехто з присутніх наголосив, що є дуже багато фільмів, які дійсно захопливі та відповідають книзі. Але це не завжди так. Часто взявши книгу до рук після перегляду фільму, відкриваєш для себе нові історії, сюжети, деталі, про які навіть не згадувалось в екранізації.

Для того, аби порівняти переглянутий фільм із сюжетом книги запрошуємо усіх до відділу абонемента. Будемо раді Вас бачити!







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com