Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Угода про співпрацю між бібліотекою та Хмельницьким кооперативно- торговельним інститутом ХКТЕІ


Підписано угоду про співпрацю між бібліотекою та Хмельницьким кооперативно- торговельним інститутом ХКТЕІ, яка передбачає широке використання студентським та педагогічним складом навчального закладу ресурсів та послуг бібліотеки, співпрацю у проведенні інформаційно-просвітницьких заходів, соціологічних досліджень, наукових конференцій, виставок, поповненні бібліотечних фондів обов’язковим примірником видань інституту та популяризацію спільної діяльності.

На підписанні угоди були присутні директори Хмельницького кооперативного фахового коледжу ХКТЕІ Ляшук Катерина Петрівна та бібліотеки навчального закладу Ірина Дудар.

Для гостей організовано ознайомчу екскурсію бібліотекою, під час якої розкрито можливості та особливості кожного зі структурних підрозділів, ресурсів, в т.ч. у мережі Інтернет.

Приємним додатком до укладеної угоди стали перші подарункові видання у фонд бібліотеки, серед яких- посібники та підручники викладачів інституту, збірка афоризмів та висловів у чудовій поліграфії. Дякуємо від усіх читачів.

Хмельницька ОУНБ має давню співпрацю з торговельно-економічним інститутом та його бібліотекою. Укладення угоди з новим керівництвом закладу Вікторія Церклевич стимулюватиме співпрацю на новому історичному етапі у нових цифрових реаліях.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com