Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Спілкування зі спеціалістами з правових питань у Skype


Мешканці Ямпільської селищної територіальної громади, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися зі спеціалістами з правових питань у Skype.

Надано 25 консультацій службовцям, працівникам сфери «Культура», сфери «Освіта» та пенсіонерам з питань: передачі у власність земельних ділянок, які перебувають у власності фермерського господарства; процесу оформлення земельних ділянок сільськогосподарського призначення членами колишніх колективних сільськогосподарських підприємств; успадкування нерухомого майна за законом; оформлення права власності на земельну ділянку для обслуговування житлового будинку.

Під час заходу фахівці відповідали на запитання щодо оренди, продажу землі; пільг на оплату комунальних послуг; відкриття стаціонарної приватної лікарні та інші. Також учасники отримали відповіді на питання щодо порядку нарахування пенсії за віком та встановлення доплат.

Консультування провели: Анастасія Площинська – виконавчий директор, адвокат Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга»; Володимир Шинкар, юрист Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга»; Орися Підвальна – заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Руслана Матущак, адвокат.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com