Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч знародною артисткою України Ларисою Власенко


Напередодні Міжнародного дня театру та з нагоди 90-ї річниці з часу заснування Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького в бібліотеці відбулась зустріч з артисткою драми, провідною майстринею сцени, народною артисткою України Ларисою Власенко.

Для учнівської молоді колегіуму імені Володимира Козубняка було представлено книги, матеріали та документи з фондів бібліотеки про історію становлення театрального мистецтва, знаних педагогів, видатних режисерів та провідних акторів.

Присутніх ознайомлено з історією становлення Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького. Лариса Кирилівна розповіла про творчий шлях, репертуар різних років та доленосні ролі, творчий колектив та його досягнення, співпрацю з режисерами та акторами. Запрошені переглянули фрагменти вистав з репертуару театру.

Під час заходу представлено незамінного у функціонуванні театру, хоч і залишеного за його лаштунками, фотографа Сергія Аніськіва. Він є адміністратором груп театру ім. М. Старицького в соціальних мережах та висвітлює всі події, що відбуваються в театрі.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com