Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Міжбібліотечний абонемент


У бібліотеці діє послуга «Міжбібліотечний абонемент», якою може скористатися кожен мешканець області.

Протягом 2020 року даною послугою скористалися 42 абоненти та 170 користувачів з різних регіонів України. Було видано 1440 документів, оформлено і направлено 48 замовлень в інші бібліотеки, отримано та оформлено до видачі 49 документів з фондів інших бібліотек.

Сектор міжбібліотечного абонементу та електронної доставки документів також здійснює тематичні підбірки літератури.Зокрема, у 2021 р. напередодні Міжнародного жіночого дня послугою скористалися колеги з наукової бібліотеки Хмельницького університету управління та права. З фондів бібліотеки було підібрано книги для організації книжкової виставки «Жінки в історії України».

До Шевченківських днів та до Всесвітнього дня поезії було здійснено підбірки літератури для Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради та наукової бібліотеки Хмельницького університету управління та права.

В разі відсутності необхідної літератури у вашій бібліотеці звертайтеся до сектору міжбібліотечного абонементу та електронної доставки документів Хмельницької ОУНБ.

Детальна інформація за посиланням: http://ounb.km.ua/poslugi/mba_na_sayt.pdf.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com