Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Насильство в сім’ї. Як захистити себе та родину


В рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства» мешканці Меджибізької селищної ОТГ, Маківської та Жванецької сільських ОТГ, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися із спеціалістами з правових питань у режимі Skype на тему «Насильство в сім’ї».

Учасникам надано 15 консультацій: що таке насильство, ознаки, види; причини, умови виникнення та попередження насильства в сім’ї, його наслідки та відповідальність. Куди звернутися за допомогою у разі насильства в сім’ї; як захистити себе у випадку, коли особа, яка вчиняє насильство в сім’ї, алко- або наркозалежна та що робити, якщо стали свідком цього злочину.

Кваліфіковані відповіді надали: фахівчині Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області, а саме: Ольга Чорна – в.о. директора та Руслана Матущак – заступник начальника відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів; Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області; Ольга Задорожна – адвокат, керівник адвокатського бюро та Анастасія Площинська – юрист ГО «Подільська правова ліга».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com