Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сергій Гульшані. Живопис. Графіка


У малій галереї мистецтв відбулась творча зустріч членів Національної спілки художників України. Під час зустрічі було представлено альбом «Сергій Гульшані. Живопис. Графіка» підготовлений фотохудожником Миколою Шафінським. Це третій альбом про творчість Хмельницьких художників. Видання розповідає про життя та знайомить із творчістю одного з подільських живописців, члена Національної спілки художників України Сергієм Гульшані, який працює в жанрі портрета, тематичної картини та графіки. Альбом проілюстрований репродукціями кращих творів митця.

Під час зустрічі присутні мали змогу поспілкуватися із керівником проекту Миколою Шафінським, який розповів про роботу над виданням, проблеми, з якими стикалися під час підготовки.

Вітальні слова прозвучали на адресу митця від його колег по мистецькому цеху: Івана Юркова, Леоніда Шерстинюка, Якова Павловича, Ніни Янкович та присутніх.

Висловлюємо щиру подяку Сергію Гульшані за подаровані 15 альбомів для фондів обласної наукової бібліотеки та бібліотек області.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com