Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Пермакультура – можливості для кожного


Пермакультура – можливості для кожного Пермакультура – можливості для кожного
Пермакультура – можливості для кожного Пермакультура – можливості для кожного

28 січня 2018 року у секторі літератури з питань сільського господарства в рамках роботи клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» проведено День корисних порад «Пермакультура – можливості для кожного».

Під час заходу представник місцевого осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» Наталя Карпекіна розповіла про можливості запровадження пермакультури в Україні, використання принципів пермакультури у повсякденному житті та навела приклади успішного досвіду пермакультурного дизайну.

Учасникам клубу продемонстровано відеофільм «Екологічний інститут сталого розвитку» та презентовано книжково-ілюстративну виставку «Пермакультура і органічне землеробство» про альтернативні технології та стале використання природних ресурсів.

В ході засідання керівник клубу «Крокус» Світлана Макаренко та керівник селянсько-фермерського господарства «Машталер О.А.» Олександр Машталер розповіли про те, як зберегти місцеві та добре відомі сорти насіння і будь-якого іншого посадкового матеріалу: саджанців, черешків, розсади.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com