Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Жінок прекрасних імена


В читальному залі гуманітарного профілю підготовлено книжкову виставку «Жінок прекрасних імена», на якій представлена література про відомих в усьому світі українок, починаючи від княгині Ольги та Роксолани і закінчуючи нашими сучасницями, успішними у різних сферах життя.

Користувачі бібліотеки мають можливість ознайомитись з біографіями та досягненнями ділових, цілеспрямованих та харизматичних жінок , які сприяють формуванню позитивного іміджу української жінки у світі, адже вони досягли визнання не лише на батьківщині, а й за кордоном. Вони - гордість країни та суспільства.

Щиро запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись з матеріалами виставки!



Прекрасна, незбагненна, незрівнянна


З 2 по 12 березня у відділі виробничої літератури експонується книжково-ілюстративна виставка «Прекрасна, незбагненна, незрівнянна» до Міжнародного жіночого дня.

Представлена література вшановує жінку, найчарівніше творіння на Землі, адже саме завдяки їй світ наповнюється любов’ю, добром та надією. Вже багато століть наймудріші голови людства намагаються розгадати і пояснити велике загадкове почуття – любов до жінки. Поетами всіх часів і народів написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці.

Темою Міжнародного жіночого дня 2018 року є побудова нових горизонтів. Запропонована література розкриває найяскравіші та найцікавіші винаходи з історії інновацій, які подарували світу геніальні жінки, та їх жіночі зіркові історії.

Мета виставки – розкрити світ жінок, які прикрашаючи себе, прикрашають і змінюють світ на краще.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com