Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Започатковано День обласної універсальної наукової бібліотеки в
Хмельницькій обласній раді.


З метою інформування працівників виконавчого апарату Хмельницької обласної ради про послуги та ресурси обласної універсальної наукової бібліотеки 22 лютого відбувся День бібліотеки у обласній раді.

До представників місцевого самоврядування бібліотекарі взяли книги українських та подільських авторів, що стали подією року, відзначені державними та обласними преміями, фігурують у читацьких рейтингах та соціологічних опитуваннях, видання різним шрифтом, для різних вікових груп та на різних носіях. Не оминули увагою й періодичні видання, які щорічно у кількості понад 200 назв передплачуються бібліотекою коштом обласного бюджету. Ознайомили присутніх з інтернет - ресурсами бібліотеки на веб-сайті та сторінках у соціальних мережах.

По завершенню заходу працівники обласної ради виявили бажання записались до бібліотеки та відібрали для особистого читання деякі видання. За попередньою домовленістю надалі раз у місяць у працівників облради буде нагода обміняти отримані видання на інші, а у бібліотеки – донести до читачів необхідні їм книги та інформацію.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com