Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Євромайдан SOS. Право на гідність


20 лютого відбулося засідання кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA, приуроченого Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Під час засідання студенти Хмельницького торговельно-економічного коледжу переглянули фільм режисера Світлани Ліщинської та Сергія Лисенка «Євромайдан SOS. Право на гідність».

У сюжеті фільму мова йшла про ініціативу, яка під час Революції Гідності об’єднала людей, готових з ризиком для себе захищати права, свободу та життя учасників протесту, це тисячі волонтерів у всіх регіонах України і за її межами, сотні тисяч читачів сторінок у соціальних мережах, кожен з яких робив свій внесок у ініціативу, долучався та допомагав у тій сфері, де міг найбільше бути корисним.

Саме тому темою для обговорення стали питання захисту та дотримання прав людини, свобода мирних зібрань, а також психологічний натиск на свідомість кожного громадянина України. Студентська молодь поділилася враженнями від переглянутого фільму, вшанувала хвилиною мовчання загиблих героїв на Майдані Незалежності, та наголосили на важливості обдумування та усвідомлення своїх кроків у власному житті та житті країни загалом.

Євромайдан SOS. Право на гідність Євромайдан SOS. Право на гідність Євромайдан SOS. Право на гідність

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com