Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відкрили День керівника головний спеціаліст управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації Ніна Власюк, яка звернула увагу присутніх на особливості подання державної статистичної звітності та директор обласної універсальної наукової бібліотеки Катерина Чабан, яка під час свого виступу наголосила на основних завданнях публічних бібліотек на 2019 рік, ознайомила з перспективними напрямками науково-методичної діяльності обласної бібліотеки.

Учасники семінару розглянули питання особливості подачі звітних документів, в тому числі інформаційно-аналітичного характеру; обміну, організації та порядку розповсюдження документів, що надходять за державними програмами в публічні бібліотеки області; забезпечення збереженості книжкових пам’яток; проведенню соціологічних досліджень.

Також спеціалісти обласної наукової бібліотеки надали методичні та практичні поради щодо моніторингу актуалізації даних про бібліотеки області, внесення змін до адресної частини ECMаP.

Завершився День керівника підведенням підсумків діяльності бібліотек у 2018 році та визначенням основних напрямків роботи на 2019 рік.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com