Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Клуб органічного землеробства


Розпочав роботу клуб органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада», який працює в бібліотеці впродовж дев’яти років. Відкрили новий сезон традиційною виставкою вирощеної сільськогосподарської продукції на власних присадибних та дачних ділянках.

На виставці-інсталяції «В працьовитих руках – щедрий врожай», учасники клубу представили цікаві композиції з овочів, фруктів, квітів, екзотичних рослин та поділилися власним досвідом їх вирощування. Присутні мали змогу дізнатися рецепти оригінальних домашніх заготівель: каперсів з бутонів настурції, варення з фізалісу, горіхів, соснових шишок, маринованих та сушених фруктів тощо.

На захід завітали активні учасники клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» та керівник клубу «Крокус» (м. Деражня) Макаренко Світлана Антонівна.

Для відвідувачів презентовано книжково-ілюстративну виставку «Дивовижне в саду і на городі», яка розкриває особливості вирощування органічної продукції та представлено виставку картин з природних матеріалів завідуючої Пархомовецькою сільською бібліотекою Тетяни Жолонковської.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі та співпраці у новому сезоні. Засідання клубу будуть відбуватися щонеділі о 14.30.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com