Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Магічна сила узорів


В рамках роботи літнього читального залу «Сквер літературного читання» у сквері ім. Т.Г. Шевченка проведено майстер-клас до Всесвітнього дня в’язання на публіці «Магічна сила узорів».

Традиції свята дуже прості. У цей день в різних містах світу, в тому числі і України, любителі в’язання збираються в якомусь затишному місці чи на свіжому повітрі, щоб разом зайнятися своєю улюбленою справою.

В цьому році до свята долучилися користувачі бібліотеки, які дізналися про нові техніки в’язання за допомогою сучасної літератури під час презентації книжково-ілюстративної виставки «Спиці, крючок і фантазія», побачили цікаві в’язані речі - справжні витвори мистецтва та стали учасниками майстер-класу.

Майстрині в’язання Олена Попик, Ольга Василюк та Галина Голдаковська ознайомили всіх бажаючих цьому непростому і захоплюючому заняттю, відкрили нові секрети ремесла в’язання та дали багато цінних рекомендацій щодо в’язання речей для гардеробу своїм близьким.

Родзинкою цього дня було те, що до заходу могли долучатись не лише професіонали, а й новачки, і в затишній, творчій та дружній атмосфері навчитись майстерності вже у досвідчених в’язальниць.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com