Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відпочинок з бібліотекою!


Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека відкрила шостий сезон літнього читального залу «Сквер літературного читання» в міському сквері ім. Т.Г. Шевченка.

З великою зацікавленістю відвідувачі міського скверу знайомилися з виставками періодичних видань «Здорові діти – здорова нація»; книжково-ілюстративною виставкою мистецького напрямку «Радимо прочитати»; англомовними книгами, серед яких словники, художня література, ілюстровані природничі посібники іноземними мовами, здійснили ретро-мандрівку по сторінках журналу «Бурда».

Для відвідувачів були представлені книги різноманітної тематики, розраховані на дорослих, підлітків та дітей. Кожен охочий зміг підібрати книжку, яка йому до вподоби.

В рамках відкриття літнього читального залу працювала «Майстерня творчості», під час якої було проведено майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Зайчик-нерозлучник». Свої роботи учасники майстер-класу отримали в подарунок.

Літній читальний зал діятиме впродовж літнього періоду щовівторка та щочетверга з 11 до 15 години, де хмельничани та гості міста зможуть змістовно та з користю провести свій вільний час: ознайомитись з новинками літератури, переглянути свіжу пресу, взяти участь у різноманітних майстер-класах, отримати нові знайомства та живе спілкування.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com