Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Читай зі смаком


«Хороша та книга це та, яку відкриваєш – смакуючи, а закриваєш – збагатившись»
Амос Бронсон Алкотт.

Важко навіть уявити світ, в якому немає книг, вони розкривають перед нами дивовижні таємниці життя, дають корисні поради, вчать нас розуміти самих себе.

21 травня 2018 року Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека прийняла естафету нової мобільної книжкової виставки «Читай зі смаком», яка організована в межах проекту Секції «Display - кросинг» Метою виставки є просування читання серед всіх категорій користувачів бібліотеки та формування інтересу до книги через колірне, смакове та асоціативне сприйняття.

Ставлення до рідної землі, до жінки, до дитини, визначає рівень культури суспільства, тому для виставки-інсталяції обрано три модулі: «Зі смаком калини», де представлено історичні романи українських сучасних авторів, «Зі смаком полуниці» – книги про кохання до жінки, модуль «Зі смаком морозива» пропонує пізнавальну, пригодницьку літературу для дітей.

Вишукані, елегантні, незвичні літературні присмаки не залишать вас байдужими і змусять прочитати якомога більше книг. Запрошуємо до відділу абонемента, виставка триватиме до 27 травня.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com