Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Охорона праці очима дітей


До Всесвітнього дня охорони праці в бібліотеці відбулася виставка робіт та урочисте нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

В рамках заходу проведено усний журнал «Охорона праці і пожежна безпека», сторінки якого розкрили питання забезпечення гідних і безпечних умов праці; культури профілактики безпеки і гігієни праці.

До присутніх звернувся начальник Управління Держпраці в Хмельницькій області Олексій Глушаков, який акцентував увагу на важливості вирішення проблем охорони праці, покращення умов праці молодих працівників та розповів про професії, які вважаються найбільш травмонебезпечними.

Фахівцями бібліотеки презентовано книжково-ілюстративну виставку «Культура безпеки праці», метою якої було привернути увагу громадськості до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці, зокрема небезпек і ризиків, які супроводжують трудову діяльність, імовірності й тяжкості їх наслідків.

Довідково:

Всесвітній День охорони праці традиційно відзначають 28 квітня.

Девізом Дня охорони праці у 2018 році є «Захищене і здорове покоління».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com