Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Як допомогти підлітку впоратись зі стресом


Як допомогти підлітку впоратись зі стресом

У бібліотеці в рамках декади популяризації літератури з психології «Шлях до себе» відбулась зустріч психолога з учнівською молоддю ліцею № 17 за темою: «Як допомогти підлітку впоратись зі стресом».

Як допомогти підлітку впоратись зі стресом

Стрес – це природна й нормальна частина життя дітей, що є незмінним супутником дорослішання. Діти починають відчувати стреси вже в дуже ранньому віці, до того ж вони більш уразливі у випадку психологічного тиску, ніж дорослі, оскільки ще не володіють ефективними способами боротьби зі стресами. Тому необхідно сприяти тому, щоб діти набули відповідних навичок, надзвичайно важливих не тільки в дитячому, а й у дорослому віці.

Запрошена на захід практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Антоніна Віговська дала поради та навчила присутніх розпізнавати ознаки настання стресового стану.

Під час заходу відбулась презентація книжкової виставки «Психологія: сходинки до успіху» та перегляд документального фільму «Чому важко бути підлітком».

Як допомогти підлітку впоратись зі стресом Як допомогти підлітку впоратись зі стресом Як допомогти підлітку впоратись зі стресом Як допомогти підлітку впоратись зі стресом

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com