Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки


27 березня 2018 року у бібліотеці відбулася презентація ретроспективного каталогу “Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки», у якій взяли участь науковці, освітяни, представники громадських організацій, музейних закладів, бібліотек, релігійні діячі, студенти ВНЗ.

Відкрила презентацію директор бібліотеки Катерина Чабан. Вона ознайомила присутніх з каталогом, підкреслила вагоме значення видання для дослідницької діяльності науковців, краєзнавців, музейних та архівних працівників.

Про роботу над виданням авторського колективу бібліотеки розповіли заступник директора, керівник групи Валентина Маковська та виконуюча обов’язки завідуючої інформаційно-бібліографічним відділом Анжела Ярмолюк, головний бібліограф Валентина Мельник та інші.

Відзначали роль газетної періодики в наукових дослідженнях, внесок працівників ОУНБ в підготовці і упорядкуванні даного видання, подавали пропозиції до наступних випусків та корпоративних проектів науковці: Юрій Блажевич, Віктор Адамський, Віталій Галатир; музейні та бібліотечні працівники: Олег Погорілець, Василь Горбатюк, Олена Айвазян та інші.

Друкований примірник видання подаровано провідним бібліотечним, науковим, навчальним, архівним та музейним закладам, електронний примірник доступний на веб-сайті книгозбірні в розділі Наші видання.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com