Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Як безпечно купувати online: прості поради


14 березня 2018 року у відділі виробничої літератури проведено День інформації «Як безпечно купувати online: прості поради» до Всесвітнього дня захисту прав споживачів.

Мета заходу - інформування користувачів про Глобальну тему Всесвітнього Дня прав споживачів та всього 2018 року - «Доброчесність цифрових ринків» та шанс забезпечити реальний вплив споживачів на відповідні світові процеси розвитку цифрових ринків для забезпечення дотримання прав споживачів.

В рамках заходу для студентів Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету презентовано книжково-ілюстративну виставку «Захист прав споживачів» та проведено Воркшоп «Студентство на сторожі якості та безпечності товарів та послуг».

Під час Бліц-інфо «Право на безпеку та якість товарів і послуг» головний спеціаліст відділу контролю у сферах захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Людмила Петрівна Бухта ознайомила відвідувачів із основними аспектами Закону України «Про захист прав споживачів», проблемами продажу товарів через інтернет-магазини та правилами оформлення позовної заяви про захист прав споживачів.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com