Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Здоровим бути – модно!


Здоровим бути – модно!

11 квітня 2017 року у читальному залі гуманітарного профілю в рамках декади популяризації літератури зі здорового способу життя «Здоровим бути – модно!» відбулися консультації та поради фтизіатра, венеролога, гінеколога, спеціаліста зі здорового способу життя за темою: «Про майбутнє нашого здоров`я подбаємо сьогодні»

Метою заходу є формування у молоді навичок здорового способу життя; популяризація книжкових фондів бібліотеки.

Здоровий спосіб життя – спосіб профілактики захворювань і зміцнення здоров’я. Він сприяє розвитку різних сторін діяльності людини, служить досягненню людиною активного довголіття і відповідального виконання соціальних завдань.

Бути здоровим — не просто бажання, а ціла наука. Хто і як донесе її до нас? Саме тому надзвичайно важливо, щоб фахівці профілактичної медицини здійснювали масштабну пропаганду здорового способу життя, надавали практичну допомогу і, безперечно, були зацікавлені в результатах своєї діяльності.

Захід відбувся у формі «Живої бібліотеки».

Запрошені на зустріч лікарі виконували роль «книги» у форматі «жива бібліотека» та нагадали присутнім про необхідність вести здоровий спосіб життя, адже це є запорукою збереження та підтримання здоров’я. Також спеціалісти наголосили на найважливіших правилах здорового способу життя. Учасники Живої бібліотеки не тільки задавали питання, а й самі розповідали цікаві історії.

Серед присутніх спеціалістів були Людмила Небесна – головний лікар Хмельницького обласного центру здоров’я, Оксана Гуцул – лікар з кістково-суглобного туберкульозу, Світлана Бакун – зав. просвітницьким відділенням Хмельницького обласного Центру здоров`я, Тетяна Павлішена - лікар-венеролог, Олеся Кудла – лікар-гінеколог місцевого Центру планування сім`ї та студентська молодь міста.

Під час заходу відбулась презентація книжкової виставки «Здоров`я – соціальна цінність»


Здоровим бути – модно! Здоровим бути – модно! Здоровим бути – модно!
Здоровим бути – модно! Здоровим бути – модно! Здоровим бути – модно!

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com