Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь


Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь

«Війна і перемога. Біль пам’яті зустріч поколінь»: під такою назвою в читальному залі гуманітарного профілю пройшов тематичний захід, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь

На зустріч з студентською молоддю міста завітали: Бабак Іван Іванович - ветеран Другої світової війни, генерал-майор у відставці, Почесний громадянин міста Хмельницького; Абаєв Олександр - активний учасник Майдану, боєць добровольчого батальйону Київ - 2, нагороджений орденом «Народний Герой України»; Сухозанет Олександр - учасник бойових дій на Сході України. Відбулась відверта розмова між представниками двох поколінь визволителів України.

Привітати ветеранів Другої світової війни та неоголошеної війни на Сході України прийшли представники благодійного фонду Хесед Бешт та творчих колективів міста.

Голова Хмельницької обласної організації ветеранів Володимир Купратий презентував збірник «Люди победы. Будем жить», який є проектом телеканалу «Інтер» та присвячений Героям Перемоги. В ході проведення заходу були використані фрагменти документального фільму з циклу «День Перемоги», звучали пісні воєнних років та пісні на вірші нашого земляка Володимира Булаєнка, відбулася презентація книжкової виставки «Перегортає пам'ять сторінки, веде туди - на фронтові дороги».


Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь Війна і перемога. Біль пам`яті зустріч поколінь

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com