Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Винаходи українців, які відомі у всьому світі


12 вересня 2017 року у відділі виробничої літератури проведено День винахідників і раціоналізаторів «Винаходи українців, які відомі у всьому світі».

В рамках заходу цікаво пройшла зустріч студентів медичного коледжу з видатним вченим у галузі медичних наук, академіком, заслуженим раціоналізатором України І.М. Азарським, який поділився зі студентами своїми напрацюваннями.

Для відвідувачів презентовано книжкову виставку «Фабрика винаходів», на якій представлена література про талановитих вчених та винахідників в області фундаментальних наук та їх відкриття та винаходи, а також презентовано наукові праці академіків Азарських.

За особистий внесок в поповненні фондів Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки, співпрацю у проведенні культурно-просвітницької роботи серед користувачів та з нагоди Дня винахідника і раціоналізатора України І.М. Азарському вручено подяку.

Довідково:

Азарський І.М. став автором 9 відкриттів, 23 авторських та співавторських операцій, 40 винаходів та 1013 раціоналізаторських пропозицій, 15 монографій, 1 підручника, 13 методичних посібників, 587 наукових статей та понад 1691 наукової праці на п’ятьох мовах світу.


Винаходи українців, які відомі у всьому світі Винаходи українців, які відомі у всьому світі Винаходи українців, які відомі у всьому світі
Винаходи українців, які відомі у всьому світі Винаходи українців, які відомі у всьому світі

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com