Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу


Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу

Наближаються новорічно-різдвяні свята і саме час прикрашати новорічну ялинку. Робити це набагато цікавіше з іграшок, зроблених власноруч.

У відділі мистецтв впродовж трьох тижнів проходила серія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу. У майстер-класах взяли участь: учні ліцею № 17, члени сімейного клубу толерантності «Разом» для внутрішньо переміщених осіб та користувачі бібліотеки.

Учасники майстер-класу вирізали, склеювали паперові смужки та згинали заготовки, формували свої новорічні прикраси. В стінах бібліотеки панував святковий настрій, фантазія та звучали новорічні пісні.

Трішки фантазії та терпіння й у руках кожного присутнього розквітла сніжинка, появилася зелена красуня – ялинка, посміхнувся символ року 2018 – песик.


Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу
Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу Cерія майстер-класів з виготовлення новорічних прикрас з паперу

І справді, дивовижно красиву казку можна створити власними руками з простого паперу. У цьому переконалися учасники клубу «Разом», які створювали Різдвяний вертеп. До творчості долучилися і дорослі. Учасники майстер-класів переконані, що виготовлені своїми руками новорічні прикраси завжди будуть безцінними для близьких, адже зберігатимуть тепло їхніх рук і щирість та любов їхнього серця.

Крім практичної частини, в рамках майстер-класу, працівники відділу продемонстрували цікаву презентацію «Історія виникнення ялинкових іграшок від початку і до сьогодення» та представили літературу, яка допоможе у створенні святкового настрою в своїй оселі.

По завершенню майстер-класу учасники фотографувалися разом із власними виробами, які залишили собі на згадку.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com