Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Самовіддане служіння науці та освіті


Самовіддане служіння науці та освіті

Під такою назвою у читальному залі гуманітарного профілю відбулася творча зустріч з Олександром Галусом – проректором з наукової роботи, доктором педагогічних наук, професором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та Юрієм Блажевичем – кандидатом історичних наук, доцентом ХГПА, почесним краєзнавцем України.

Захід, присвячений дню працівників освіти і ювілеям відомих подільських науковців та освітян, проводився спільно з обласною організацією ветеранів України.

Самовіддане служіння науці та освіті

Рідний край – складова частина нашої великої України. Саме в таких малих батьківщинах народжуються особистості, якими пишається рідна земля.

Олександр Галус та Юрій Блажевич – неповторні, неординарні, закохані у свою професію фахівці. Про це наголошували запрошені на зустріч колеги, друзі та однодумці ювілярів: Галина Думанська – методист науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради; Микола Вересюк – директор Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ім. О. Співачука; Сергій Єсюнін – історик, краєзнавець, журналіст, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України, член Національної спілки краєзнавців України, член Національної спілки журналістів України; Володимир Купратий – голова Хмельницької обласної організації ветеранів України; Раїса Польова – колишній викладач ХГПА.

Студентська молодь, присутня на заході, мала можливість ознайомитись з життєвим та професійним шляхом ювілярів за допомогою фото- та відеоматеріалів.

Для ювілярів лунали пісні у виконанні викладачів ХГПА Віри та Юрія Найди.

Під час проведення заходу відбулося знайомство з матеріалами наукового доробку з фондів бібліотеки та власних книжкових колекцій ювілярів.


Самовіддане служіння науці та освіті Самовіддане служіння науці та освіті Самовіддане служіння науці та освіті
Самовіддане служіння науці та освіті Самовіддане служіння науці та освіті Самовіддане служіння науці та освіті
Самовіддане служіння науці та освіті Самовіддане служіння науці та освіті

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com