Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зробимо життя безпечним


Під таким девізом з 22 по 28 травня 2017 року у читальному залі гуманітарного профілю пройшов тиждень популяризації періодичних видань.

До уваги читачів були представлені статті з журналів: «Будьмо здорові», «Безпека життєдіяльності», «Приватний лікар», «Здоровье», «Лісовий вісник», «Моя здоровая семья», «Міліція України», «Дошкільне виховання», «Винахідник і раціоналізатор», «Наука и техника», «Природа і суспільство», «Вокруг света», які ознайомили з основними принципами здоров`я та винаходами, які рятують життя, нагадали, як правильно надавати першу медичну допомогу. На сторінках газет і журналів піднімалися важливі питання: чи можна відволікати дитину планшетом? Яка небезпека чекає на малюка під час ненормованої гри з планшетом та яку шкоду несуть відпрацьовані гаджети. Цікаві статті про користь сонячних ванн, про дотримування правил безпеки, про літній відпочинок на природі, як не стати жертвою кліщів, і що робити, якщо все-таки стали – не залишили нікого байдужими.

В рамках тижня для членів молодіжної громадської організації «Молодь за краще майбутнє» відбулася презентація виставки періодичних видань «Зробимо життя безпечним»; огляд тематичного розділу «Екологія і здоров'я людини в сучасному світі» пройшов під час проведення зустрічі із заслуженим лікарем України Б. Шаталюком. Слухачам клубу толерантності «Разом» була до вподоби подорож сторінками періодичних видань «Розумна обережність – запорука безпеки» та практичні поради «Віртуальний простір: можливі небезпеки».

Саме від таких знань та вмінь залежить наше МАЙБУТНЄ – ЩАСЛИВЕ ТА БЕЗПЕЧНЕ.


Зробимо життя безпечним Зробимо життя безпечним Зробимо життя безпечним
Зробимо життя безпечним Зробимо життя безпечним Зробимо життя безпечним
Зробимо життя безпечним Зробимо життя безпечним

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com