Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Мистецтво приготування суші


Мистецтво приготування суші

1 листопада 2017 року в рамках відзначення Року Японії в Україні у відділі виробничої літератури проведено майстер-клас «Мистецтво приготування суші».

Студенти Хмельницького торговельно-економічного коледжу ознайомилися з тонкощами традиційної японської кухні, технологією приготування суші, дізналися чим відрізняються роли від суші.

Під час заходу студентами за спеціальністю "Технологія ресторанного сервісу" продемонстровано приготування двох видів суші: з червоною рибою, креветками, огірком та солодкі – з бананом.

В рамках заходу презентовано книжково-ілюстративну виставку «Мистецтво японської кулінарії», відеопрезентацію «Японська кухня в українських реаліях: смакуйте на здоров’я» та «Усі секрети суші-творення!».


Мистецтво приготування суші Мистецтво приготування суші Мистецтво приготування суші

Мистецтво приготування суші Мистецтво приготування суші Мистецтво приготування суші

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com