Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Кримінальна відповідальність неповнолітніх


26 квітня 2017 року у читальному залі гуманітарного профілю в рамках роботи клубу правових знань “Держава. Право. Громадянин” відбулася зустріч з працівниками правоохоронних органів.

Тема бесіди: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

В наш час великої важливості набуває проблема омолодження злочинності. Безумовно, цьому сприяють політичні та економічні негаразди, що склалися в нашій країні. Однак, не останню роль в цьому негативному для нашого суспільства процесі, відіграє таке явище, як акселерація підлітків. Рівень злочинності серед молоді розгортається в Україні жахливими темпами. Це досить серйозне і важливе питання. І його вирішення потребує багато зусиль, адже молодь – індикатор здоров’я суспільства, його соціальної зрілості та рівня моралі.

В ході зустрічі обговорювалися питання взаємодії поліції та молоді щодо профілактики молодіжної злочинності, особливостей кримінальної відповідальності неповнолітніх, існування спеціальної психотерапії за межами виправних установ.

На захід запрошені: лейтенант поліції Управління патрульної служби у місті Хмельницькому Анна Стрембицька та студентська молодь міста.


Кримінальна відповідальність неповнолітніх Кримінальна відповідальність неповнолітніх Кримінальна відповідальність неповнолітніх
Кримінальна відповідальність неповнолітніх Кримінальна відповідальність неповнолітніх

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com