Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Прес-анонс

Дата проведення:
15 серпня 2017 року о 10 год
Місце проведення:
Хмельницька ОУНБ,
інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку»

Презентація фотовиставки Олексія Фурмана
«Життя після поранення»


«Життя після поранення» – це проект про молодих українських військових, які отримали важкі поранення під час війни з проросійськими сепаратистами і регулярними військами Російської Федерації на Донбасі і адаптуються до мирного життя після повернення додому.

У мирному житті ветерани війни стикаються з нелегким викликом: вони мають ресоціалізуватися, адже тепер у них є тяжкі спогади, які неможливо забути. Військові та добровольці мають подолати безліч труднощів. У цьому їм допомагають їхні рідні, які завжди поруч, друзі, волонтери та психологи.

Відвідувачам презентують 40 фотографій п’ятьох поранених бійців у невимушеній обстановці, кожен з яких має свою власну історію.

Олексій Фурман, автор робіт – український документальний фотограф і стипендіат програми Фулбрайта (США). Знімав події Євромайдану, після чого поїхав до Криму, а потім на Схід України, де знімав військовий конфлікт для різних міжнародних видань.

Проект «Життя після поранення» отримав гран-прі фотоконкурсу IAFOR Documentary Photography Award та гран-прі Міжнародної Фотовиставки газети «День» (Україна).

Виставка відбувається за сприяння Посольства США в України.


Хмельницькому переглянути світлини можна до кінця серпня за адресою: вул. Героїв Майдану, 28, 2-й поверх бібліотеки.

За довідками звертатись: тел.65-58-25


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com