Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Надання першої медичної допомоги


Надання першої медичної допомоги

25 квітня 2017 року у відділі виробничої літератури проведено бесіду з елементами тренінгу за темою «Надання першої медичної допомоги при нещасних випадках», яка пройшла в рамках Декади з популяризації літератури «Культура безпеки праці».

Метою заходу було ознайомлення із загальними принципами надання першої допомоги постраждалому від нещасного випадку; правильне застосування заходів і засобів з надання першої допомоги у надзвичайних ситуаціях; з’ясування порядку огляду потерпілого та надання йому першої медичної допомоги.

Захід відбувся за участю керівника Хмельницької міської організації Товариства Червоного Хреста України Василюк О. П., яка цікаво та змістовно проінформувала присутніх з питань надання першої медичної допомоги, продемонструвала способи надання першої медичної допомоги при травмуванні, опіках, ураженнях електричним струмом та інших нещасних випадках, запросила молодь до участі в загони швидкого реагування.

Під час заходу для студентів Хмельницького університету управління та права фахівці відділу провели огляд книжкової виставки «Як зберегти здоров’я і життя – підкажуть книги», на якій була представлена література з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення.


Надання першої медичної допомоги Надання першої медичної допомоги Надання першої медичної допомоги
Надання першої медичної допомоги Надання першої медичної допомоги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com