Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація виставки Анни Ольшанської


Презентація виставки Анни Ольшанської

Напередодні травневих свят у відділі мистецтв відбулася презентація виставки живопису молодої художниці Анни Ольшанської.

На відкритті були присутні друзі, користувачі бібліотеки та представники творчих кіл міста Хмельницького.

Анна з дитинства захоплюється тваринами та живописом. Дитяче марення кіньми перетворюється в професію. Дівчина з натхненням пише картини на власній міні-конефермі.

У 2012 році Анна вперше показала свої роботи широкому загалу в Будинку культури с. Лука Барська. З цієї миті персональні виставки молодої художниці відбулися в містах: Бар, Хмільник, Деражня, Жмеринка, Вінниця.

Роботи Анни написані в анімалістичному жанрі. Назва жанру походить від латинського слова «animal» – тварина. До нього належать твори мистецтв, які зображають тварин. Художник-анімаліст має поєднувати любов до природи із спостережливістю та уважністю.

У житті молодої художниці гармонійно поєднуються захоплення, творчість та робота.

Під час презентації виставки декламувала свої вірші поетеса-початківець Ольга Мудрицька, яка також захоплюється цими величними тваринами – кіньми. Відбувся творчий діалог між художницею та кандидатом історичних наук, доцентом, письменником Борисом Станіславовичем Кузіною, який висловив свої враження про виставку.

Бібліотека радо чекатиме на охочих завітати до цього барвистого й радісного виставкового світу до 1 червня.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com