Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Охорона праці очима дітей


Охорона праці очима дітей

27 квітня 2017 року у відділі виробничої літератури відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

Мета конкурсу – формування свідомої позиції дітей і молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя; привернення уваги суспільства до наявних проблем у сфері охорони праці; активізація творчого потенціалу дітей і молоді, сприяння розвитку дитячої творчості та виявлення талановитої молоді.

Серед 1021 дитячого малюнку журі обрало найкращі роботи у трьох вікових категоріях від 6 до 18 років. За результатами оцінювання відібрано 12 малюнків-переможців. Своїми роботами юні художники закликають дорослих серйозно ставитися до безпеки на робочих місцях і дбати про власне здоров’я.

Переможці Конкурсу отримали почесні відзнаки від організаторів –Управління Держпраці у Хмельницькій області, а також фірмові подарунки, солодощі, іграшки, канцтовари, набори для творчості від ТОВ «Будівельний Альянс Груп», ПАТ «Хмельницькобленерго», ДП «Подільський ЕТЦ», ТОВ «Український кристал» та Навчально-методичного центру «Охорона праці».


Охорона праці очима дітей Охорона праці очима дітей Охорона праці очима дітей
Охорона праці очима дітей Охорона праці очима дітей

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com