Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Урок української мови та літератури в сучасній школі


11 жовтня фахівцями бібліотеки був проведений день інформації «Урок української мови та літератури в сучасній школі» для вчителів української мови та літератури загальноосвітніх шкіл Хмельницького району. Під час заходу проведено огляд новинок сучасної української літератури, особливу увагу було приділено виданням літераторів Хмельниччини, членам Національної спілки письменників України.

Вчителі також оглянули виставку репродукцій художника-аматора Володимира Кравчука «Вівтар мужності» та реаліті-виставку сільськогосподарської продукції «Дивовижне в саду і на городі», які експонуються в бібліотеці .

На завершення заходу було підняте питання співпраці бібліотеки з освітніми закладами. В першу чергу педагоги запропонували співпрацю з проведення спільних заходів по вихованню національної свідомості в учнівської молоді та української мови.


Урок української мови та літератури в сучасній школі Урок української мови та літератури в сучасній школі Урок української мови та літератури в сучасній школі
Урок української мови та літератури в сучасній школі Урок української мови та літератури в сучасній школі

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com